Kort ventetid

Du trenger ikke henvisning

Rimelige priser

Vi har taushetsplikt

Fleksible Åpningstider

Gratis parkering, gangavstand fra Bystasjonen

Hvordan gjøre det kompliserte enkelt?

TerapiBergen AS inviterer til workshop!

Les mer


Maxliving

TerapiBergen har inngått et samarbeid med Maxliving.

Les mer

Hvordan jobber vi?

Vi har ulik faglig tilnærming hos våre behandlere, men vi jobber ut i fra å skape en innsikt og forståelse hos våre kunder, slik at kunden øker egen følelsesregulering og bevissthet. Dette kan oppnås gjennom tradisjonell individualsamtale eller par/gruppeterapi. Vi bruker ulike metoder som Gestaltterapi, psykodrama, psykodynamisk tilnærming og kognitiv terapi. Målet er at alle skal få høyest mulig livskvalitet med å bryte uheldige handlingsmønstre og ta mest mulige reflekterte valg.


Om Terapi Bergen

TerapiBergen er et faglig felleskap bestående av ulike terapeuter/behandlere med ulik faglig bakgrunn og erfaring. Vi er et team bestående av psykolog, sosionom, gestaltterapeut, dramapedagog, med mer som jobber med å gi et best mulig produkt til våre kunder.


Vi tilbyr individuell, par, familie, gruppeterapi, samt workshops og veiledning til private, bedrifter og organisasjoner.

Hvorfor velge oss?

Ved å velge oss får du rask time med en av våre terapeuter. Vi har et team rundt hver enkelte terapeut for å kvalitetssikre den enkelte behandling.

Det er en variert stab i forhold til alder, kjønn og faglig bakgrunn.